NaturRo

NaturRo:  Mindfulness i naturen giver mindre stress og  mere ro og trivsel.

NaturRo er et firma med en vision!

Missionen med NaturRo er at hjælpe mennesker til at opleve mere glæde, ro og trivsel i deres hverdag ved at benytte naturen!!

Forskning viser, at når vi mennesker bruger naturen på en bevidst og nærværende måde øges vores fokus, koncentration og hukommelse. Vi opnår mere ro og trivsel, og mindre stress.

Derfor laver NaturRo kurser, workshops og foredrag med omdrejningspunkt i Naturen og  viser hvordan man kan bruge naturen med bevidst nærvær, så der kan opnås en sundhedsfremmende effekt.

Ulla Johnsen, indehaver af NaturRo er uddannet Ergoterapeut, certificeret Coach (Axept), Neuropædagog og Mindfulness-instruktør (Kognitivgruppen v Morten Hescher, Århus samt Tid til Ro: KRON-mindfulness-instruktøruddannelse).

Jeg har desuden Sundhedsfaglig diplomuddannelse indenfor Vejledning og kommunikation samt mastermodul på Københavns Universitet: ”Naturbaseret Terapi med fokus på sundhedsfremme og behandling til forskellige målgrupper”

Jeg har siden 1993 arbejdet med kroniske patienter i forhold til rehabilitering, hvor meningsfulde aktiviteter og mestring i hverdagen har været omdrejningspunktet. Jeg har de sidste 5-10 år haft særligt fokus indenfor positiv psykologi, mental robusthed samt mindfulness i mit samarbejde med patienterne. Jeg har gennem mit arbejde stor undervisningserfaring og har arbejdet meget med grupper.

Som person trives jeg i naturen. Det er her jeg lades op, får ro og øget glæde i mit liv!! Mine egne erfaringer samt den viden jeg har fra bl.a. mit mastermodul i Naturbaseret Terapi glæder jeg mig til at vise andre mennesker som et redskab til at opnå mere ro, mindre stress og øget generel trivsel.